Du kan besøge vores facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Stettin-Guide, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Restaurant Bombay

« tilbage til restaurant listen

Beskrivelse:

Hver region i Indien har sin egen kulinariske tradition og der findes hundredvis af tilberedningsmuligheder. Vi har testet Bombay med nogle af vores forretningskunder og de var alle enige om, at denne restaurant er en af de bedste, de nogensinde havde besøgt. Selv om du er i Polen er det en restaurant, som du skal besøge!

Åbningstider:
13.00 - 23.00

Festmenu til større selskaber: Ja (menu er under udarbejdelse - på dansk)

Ingen gebyr for reservation:

Vi hjælper gerne med at reservere et bord. Fordelen for dig er at vi kan forberede ”stedet”, så de har engelsktalende tjenere og ofte kan vi også arrangere gratis entre (diskoteker) samt sørge for et godt bord. For os er det en fordel, da vi sælger annoncer til vores lille guide (STETTIN Restaurant & Shopping GUIDE), og at du derved hjælper os, så vi nemmere kan sælge annoncen igen til næste år. Guiden er gratis, så hjælp os med at finansiere den!

Reservation:

Du kan ringe til os og få anbefalet en restaurant, cafe eller diskotek. Har du allerede beslutte dig, så kan du også sende os en sms. Du skal blot angive „stedets” navn, dato og tidspunkt for besøget, antal personer samt dit navn. Husk at ringe eller sende os en sms, hvis du bliver forhindret eller ønsker af afbestille.

Vi ringer tilbage indenfor 30 min., hvis restauranten er optaget eller det af en anden grund ikke er muligt at bestille et bord!

Kontakt:

Dansk telefonnummer: +45 22 30 42 58
Polsk telefonnummer (kontor): +48 91 433 70 87
Vi taler: dansk, norsk, svensk, engelsk, tysk og polsk
E-mail: info@stettin-guide.dk
Skype Me™!

Kommentarer:

Billeder:

Restaurant Bombay Restaurant Bombay
Restaurant Bombay


Lejligheder i StettinFacebook side

Bykort over Stettin


Læse mere »