Du kan besøge vores facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Stettin-Guide, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Restaurant Nowy Browar

« tilbage til restaurant listen

Beskrivelse:

Nowy Browar eller på dansk "det nye bryggeri", er et supert sted - en blanding mellem en sport café/restaurant og med eget bryghus. Der er mange ungemennsker, specielt i weekenden, men er et godt sted for alle, der gerne vil have et godt og billigt måltid og et krus øl!

For grupper på min. 4 personer kan vi arrangere en specielmenu bestående af alt andet en vegetariske retter (masser af kød) samt to halve øl (prøv den hjemmelavede hvedeøl) eller vand.

Hele menuen koster 100,00 PLN per person (ca. Kr. 168,00) og skal betales forud

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 til 00.00

Fredag: Kl. 09.00 - 02.00

Lørdag: Kl. 11.00 - 02.00

Søndag: Kl. 11.00 - 00.00


Ingen gebyr for reservation:

Vi hjælper gerne med at reservere et bord. Fordelen for dig er at vi kan forberede ”stedet”, så de har engelsktalende tjenere og ofte kan vi også arrangere gratis entre (diskoteker) samt sørge for et godt bord. For os er det en fordel, da vi sælger annoncer (denne side), og at du derved hjælper os, så vi nemmere kan sælge siden igen til næste år. Vores service er gratis for dig, så hjælp os ved at vi booker for dig!

Reservation:

Du kan ringe til os og få anbefalet en restaurant, cafe eller diskotek. Har du allerede beslutte dig, så kan du også sende os en sms. Du skal blot angive „stedets” navn, dato og tidspunkt for besøget, antal personer samt dit navn. Husk at ringe eller sende os en sms, hvis du bliver forhindret eller ønsker af afbestille.

Vi ringer typisk tilbage indenfor 30 min., hvis restauranten er optaget eller det af en anden grund ikke er muligt at bestille et bord!

Kontakt:

Dansk telefonnummer: +45 22 30 42 58
Polsk telefonnummer (kontor): +48 91 433 70 87
Vi taler: dansk, norsk, svensk, engelsk, tysk og polsk
E-mail: info@stettin-guide.dk
Skype Me™!

Kommentarer:

Billeder:Lejligheder i StettinFacebook side

Bykort over Stettin


Læse mere »