Du kan besøge vores facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Stettin-Guide, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Restaurant Jin Du

« tilbage til restaurant listen

Beskrivelse:

Jin Du er den eneste originale kinesiske restaurant i Stettin. Jin Du er specialiseret i at forberede traditionelle retter fra regionerne Beijing, Shanghai, Guangdong og Sechuan. Ejerne, et ægtepar fra Beijing, er også læger af den kinesiske medicin, og de har sørget for, at retterne ikke kun er velsmagende, men også sunde.

Åbningstider:
13.00 - 23.00

Festmenu til større selskaber: Ja (menu er under udarbejdelse - på dansk)

Ingen gebyr for reservation:

Vi hjælper gerne med at reservere et bord. Fordelen for dig er at vi kan forberede ”stedet”, så de har engelsktalende tjenere og ofte kan vi også arrangere gratis entre (diskoteker) samt sørge for et godt bord. For os er det en fordel, da vi sælger annoncer til vores lille guide (STETTIN Restaurant & Shopping GUIDE), og at du derved hjælper os, så vi nemmere kan sælge annoncen igen til næste år. Guiden er gratis, så hjælp os med at finansiere den!

Reservation:

Du kan ringe til os og få anbefalet en restaurant, cafe eller diskotek. Har du allerede beslutte dig, så kan du også sende os en sms. Du skal blot angive „stedets” navn, dato og tidspunkt for besøget, antal personer samt dit navn. Husk at ringe eller sende os en sms, hvis du bliver forhindret eller ønsker af afbestille.

Vi ringer tilbage indenfor 30 min., hvis restauranten er optaget eller det af en anden grund ikke er muligt at bestille et bord!

Kontakt:

Dansk telefonnummer: +45 22 30 42 58
Polsk telefonnummer (kontor): +48 91 433 70 87
Vi taler: dansk, norsk, svensk, engelsk, tysk og polsk
E-mail: info@stettin-guide.dk
Skype Me™!

Kommentarer:

Billeder:

Restaurant Jin Du Restaurant Jin Du
Restaurant Jin Du Restaurant Jin Du


Lejligheder i StettinFacebook side

Bykort over Stettin


Læse mere »