Du kan besøge vores facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Stettin-Guide, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Restaurant Sake

« tilbage til restaurant listen

Beskrivelse:

Sake er den eneste originale japanske restaurant i Stettin. De serverer sushi, sashimi og mange andre traditionelle retter fra det japanske køkken, som er den sundeste mad i verden. Det japanske køkken er varieret og fyldig. Japanerne hører til de sundeste og længstlevende mennesker i verden på grund af deres sunde, traditionelle kost.

Åbningstider:
12.00 - 23.00

Festmenu til større selskaber: Ja (menu er under udarbejdelse - på dansk)

Ingen gebyr for reservation:

Vi hjælper gerne med at reservere et bord. Fordelen for dig er at vi kan forberede ”stedet”, så de har engelsktalende tjenere og ofte kan vi også arrangere gratis entre (diskoteker) samt sørge for et godt bord. For os er det en fordel, da vi sælger annoncer til vores lille guide (STETTIN Restaurant & Shopping GUIDE), og at du derved hjælper os, så vi nemmere kan sælge annoncen igen til næste år. Guiden er gratis, så hjælp os med at finansiere den!

Reservation:

Du kan ringe til os og få anbefalet en restaurant, cafe eller diskotek. Har du allerede beslutte dig, så kan du også sende os en sms. Du skal blot angive „stedets” navn, dato og tidspunkt for besøget, antal personer samt dit navn. Husk at ringe eller sende os en sms, hvis du bliver forhindret eller ønsker af afbestille.

Vi ringer tilbage indenfor 30 min., hvis restauranten er optaget eller det af en anden grund ikke er muligt at bestille et bord!

Kontakt:

Dansk telefonnummer: +45 22 30 42 58
Polsk telefonnummer (kontor): +48 91 433 70 87
Vi taler: dansk, norsk, svensk, engelsk, tysk og polsk
E-mail: info@stettin-guide.dk
Skype Me™!

Kommentarer:

Billeder:

Restaurant Sake Restaurant Sake
Restaurant Sake Restaurant Sake
Restaurant Sake


Lejligheder i StettinFacebook side

Bykort over Stettin


Læse mere »